{"@context":"https://schema.org","@graph":[{"@type":"WebSite","@id":"https://easyclinics.nl/#website","url":"https://easyclinics.nl/","name":"Easyclinics","potentialAction":{"@type":"SearchAction","target":"https://easyclinics.nl/?s={search_term_string}","query-input":"required name=search_term_string"}},{"@type":"WebPage","@id":"https://easyclinics.nl/actievoorwaarden/#webpage","url":"https://easyclinics.nl/actievoorwaarden/","inLanguage":"nl","name":"Actievoorwaarden voor klantenkaarten | Easy Clinics","isPartOf":{"@id":"https://easyclinics.nl/#website"},"datePublished":"2016-10-07T11:25:34+00:00","dateModified":"2017-04-25T13:12:58+00:00","description":"Easy Clinics deelt regelmatig klantenkaarten uit met een waarde daaraan gekoppeld. Dit doen wij uiteraard graag. Kijk hier voor de actievoorwaarden.","breadcrumb":{"@id":"https://easyclinics.nl/actievoorwaarden/#breadcrumb"}},{"@type":"BreadcrumbList","@id":"https://easyclinics.nl/actievoorwaarden/#breadcrumb","itemListElement":[{"@type":"ListItem","position":1,"item":{"@type":"WebPage","@id":"https://easyclinics.nl/","url":"https://easyclinics.nl/","name":"Home"}},{"@type":"ListItem","position":2,"item":{"@type":"WebPage","@id":"https://easyclinics.nl/actievoorwaarden/","url":"https://easyclinics.nl/actievoorwaarden/","name":"Acties en actievoorwaarden"}}]}]}
Bel ons op: 088 777 2800

Acties Mei

1: AFSLANKEN 

Lipomassage de oplossing voor het duurzaam afvoeren van  vetten en cellulite

die niet reageren op sporten of dieten

Normaal € 79,00 nu voor slechts € 59,00 per behandeling

(nog goedkoper 6 of 10 of meer behandelingen in kuurverband)

2: TANDEN BLEKEN.

In 25 minuten stralend witte tanden.

Van 79,00 voor 59,00.

3: ANTI AGING

LIPOLIFT gezichtsbehandeling: 30 minuten.

Normaal 79,00 nu voor slechts € 59,00

Actievoorwaarden Easy Clinics

Onze acties hebben een looptijd en zijn ook alleen geldig binnen de looptijd.

Easy Clinics deelt op regelmatige basis klantenkaarten uit, met hieraan een waarde gekoppeld. Dit doen wij uiteraard graag. Dit zijn de actievoorwaarden. De waardebonnen zijn niet inwisselbaar tegen contant geld en gelden niet in combinatie met andere acties.

Kortingsbonnen gelden op behandelingen in onze kliniek (uitgezonderd laseren en cosmetisch arts).

Landelijk hebben artsen afgesproken dat op Botox behandelingen geen kortingen mogen worden gegeven. Daarom zijn de kortingsbonnen niet inwisselbaar bij onze Botox behandelingen.